Naša pjevačica Seka Aleksić je jedne prilike otrkila sve trauma*ične detalje iz svog djetinjstva. Naime, ona je odrasla u siromaštvu, a kao mala bila je žrtva porodičnog na*ilja, oca nad majkom, a sve te stvari su ostavile na nju veliki trag.


– Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude. Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona sada ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava. Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu – rekla je Seka u jednoj emisiji.


Kada je imala samo 6 godina izbjegli su iz Zvornika i preselili u Banju Koviljaču, gdje je upisala i školu.

– Jako smo teško živeli, bili smo u izbeglučkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega – rekla je Seka Aleksić i dodala:

– Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog jekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam – rekla je pjevačica.

Njena majka nije bila za to da se ona bavi pjevanjem, a Seka je imala veliku želju za to. Jedna situacija je bila jako neprijatna, a uz to je donijela i mnoge promjene po tom pitanju.

Seka Aleksić smršala do neprepoznatljivosti: Otkrila koji je najefikasniji način za gubitak viška kilograma - Express
– Mama mi nije dozvoljavala da pevam, bežala sam od kuće, a očuh mi je pomagao da ostvarim svoje snove. Počela sam da pevam sa 14 godina i išla krijući na žurke, on mi je pomagao da to sakrijemo od mame. Međutim ona je saznala i samo se pojavila jednom u klubu, a ja sam se skamenila kad sam je videla i ispustila mikrofon. Kad sam joj objasnila da je to moj san i pokazala da sam samo za to veče zaradila pet puta više nego ona u nadnici od jutra do mraka, malo je popustila. Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo – objasnila je Seka Aleksić.

Preporučujemo