Jedna od naših najuspješnijih i najtraženijih pjevačica, Svetlana Ceca Ražnatović već godinama unazad važi za najveću zvijezdu, kako u našoj zemlji tako i u cijelom regionu. Naime, kao što je svima poznato, ona je prije nekoliko godina imala velikih zravstvenih problema. Sada je prizala da će morai da se podvrgne kompleksnoj operaciji, i to čak u Turskoji, u Istanbulu, u klinici koja je specijalizovana isključio za njen zdravstveni problem. Operacia bi trebala trajati minimalno šest sati, a čak dvije sedmice bi trebao trajati oporavak nakon operacije.

– Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju – rekla je Ceca i dodala:

– Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži – ispričala je i tvrdi da se ne plaši:

 

– Ne bojim se, kad sam bila kod njega na konsultacijama ulio mi je poverenje. Pratim ga već 2,3 godine preko društvenih mreža šta i kako radi i to što sam videla mi se dopada. Nemam nikakav strah, ne dvoumim se, baš mi je ulio poverenje. Drago mi je da ću to konačno da rešim, da nemam više probleme sa tim – kaže pjevačica.

Kako je i sama priznala, njoj je najvažnije da je operiše vrhunski tim stručnjaka kako ne bi imala nikakve posljedice po svoje zdravlje.

– Bar će neko ko je vrhunski hirurg da to reši kako ne bih imala posledice na koži posle te intervencije. To mi je jako bitno, opet sam ja žensko – objasnila je Ceca i dodala:


– Generalno, za tu intervenciju zbog mog zdravstvenog problema zadržavaju 48 sati, ali možda mene zadrže i 72h. Nakon toga ću morati da odležim, moći ću da šetam koliko budem sposobna – ispričala je Ceca.

Preporučujemo