Slobodno možemo reći da vreme jako brzo prolazi, a točesto skontamo jako kasno kad smo to već sve potrošili i pred kraj smo postojanja. Često nas neke stvari znaju da podsete na to koliko je vremena pršlo od određenog perioda koji nam je ostao u sećanju, a ništa to ne čini dobro kao stare slike.

Nije bitno da li se radi o slikama nas ili nekog drugogo, a uvek se možemo vratiti u to vreme kad smo radili to što smo radili na tim slikama i to je jako neobično ali i gorko sladak osećaj. Mi vam danas delimo staru sliku i to je jako neobičan ali i gorko sladak osećaj, a danas sa vama delimo staru sliku nekoliko estradnih ličnosti od kojih ćete jednu lako prepoznati.

Nna slici možete da vidi tri slavne ličnosti, Maju Nikolić, pokojnog Rođu Raičevića i pjevačicu Bubu Miranović. Maja Nikolić se proslavila kao reality show emisijama i na slici je još uvek odaje njen karakterističan osmeh. Ona u svakom drugom pogledu deluje znanto drugačija, ali mnogi su je skontali. Pokojni pevač Rođa Raičević je napustio ovaj svet pre dvadeset i jednu godinu i za sobom je ostavio tužnih kolega, prijatelja i obožavaoca. Također, pričalao se da je i ženskaroš i viđali su ga stalno u društvu raznih dama, ali činjenica je ta da nije bio toliko spretan s dama kao što se to piše.

Bio je zaljubljen u Bubu Miranović. kako neki izvori tvrde, a ona ga je uvek poštovala. Putevi su im se razišli, ali često u kafani naruči poneku njegovu pesmu da se odsvira kako bi ga se prisetila. Da podsetimo, Rođa Raičević je najvjerovatnije preminuo od predoziranja, ali to još nije potvrđeno.