U nastavku današnjeg članka se bavimo malo našom domaćom estradnom scenom, a slobodno možemo reći da kada su u pitanju naši pevači i pevačice, da se ima dosta toga da piše. Mi danas kao što ste mogli da vidite u samom naslovu pišemo o našem najboljem vokalu kada je u pitanju domaća muzička scena, a to je svakako pevač Aco Pejović. On je neko ko je uvek rado viđen gost u svim emisijaama u kojima svaki put ispriča neku novost koju niko nije znao a tako je bilo i ovaj put.

Aco je neko ko živi u vili od 800.000 evra, gostovao je u emisiji Sve u svemu i otrkio da do skoro niko nije znao njegovo pravo ime. Kako se uvek predstavljao kao Aco, većina nije ni pretpostavila da je to zapravo samo njegovog nadimak, a da je njegovo puno i pravo ime Aleksandar, što je nekako i sasvim logično. “Aleksandar me niko ne zove, samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo recimo moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: ‘Je l’ moguće da se ti zoveš Aleksandar?’ Nije znala a družimo se 20 godina” rekao je pevači i dodao: “Mislim i mama me je Aleksandre zvala samo kada se naljuti”.

Pevač Aco je već 28 godina u skladnoj zajednici sa svojom suprugom Biljanom a njihovu ljubavnu priču malo ko da zna. Tako je pevač jednom prilikom otkrio da je svoju životnu saputnicu zaprosio nakon sedam dana njihovog zabavljanja, ali i to da je on kasnio na svoje sopstveno venčanje. U nastavku možete da vidite kako izgleda njegova žena.