Jučer je u svim domaćim medijima, kao bomba odjeknula vijest da je poznati pjevač Darko Lazić uhapšen, nakon što je saobraćajna policija pjevača uhvatila pomoću presretača, i tako su otkrili niz prekršaja koje je on napravio. On je odmah priveden u policijsku stanicu, gdje je stavljen u ćelijul, a prilikom privođenja njemu su oduzete lične stvari. Pjevač je odmah podrvgnut alko i droga testu, koji su na kraju bili pozitivni.

Prema pisanju medija, njemu je privođenje jako teško palo, pa se on u ćeliji ponašao bahato, agresivno i bezobrazno. Podsjećanja radi, on je na autoputu kod Sava centra vozio 117 kilometara na sat, a ograničenje bilo 80. Isto tako, pjevaču je izmjereno i 0,91 promila alkohola, a navodno je bio pozitivan i na droga testu, kako smo već napisali na samom početku. Ovim povodom oglasila se Saška Karan, koja nije imala nimalo lijepe riječi za Darka. Ona je na svom Instagram storiju osula paljbu po pjevaču, a napisala je sljedeće:

“Upravo sam saznala da je priveden Darko Lazić – pijan, drogiran i bez dozvole! Moram reći da si, Darko, ipak jedan ološ i to onaj najveći koji obmanjuje ovaj narod! Prva sam bila uz tebe kada se desila ona nesreća. O čemu se ovde radi? Mnogo si se prok*rčio! Nemaš ni k od karijere, a glumiš neku zvezdu! Smiri se i oladi! Ne mogu da verujem ko sve seda za volan i kome se sve daje vozačka dozvola! Da ne zaboravim još jednom, Darko Lazić, ološe jedan!”, napisala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.