Tek što je uspio da spusti tenzije i pomiri se sa bivšom zaručnicom Marinom Gagić, Darko se odmah bacio u traženje i našao novu djevojku. Osim što je u rodnom mjestu Darka Lazića Brestaču nastao haos kada se to pročulo, Marina je napravila haos kad je za to čula, pa se Darkova majka svim silama trudila da je smiri. Ipak tu nije kraj njihovim problemima.

nova devojka Darka Lazića
Naime, kako se saznalo za Darkovu vezu s novom djevojom Katarinom, ne prestaju da mu stižu prijetnje sa svih strana, pa je i s tim sebi natovario dodatne probleme.

Oglasila se nova djevojka Darka Lazića: Za mene je bolesno ono što je  Marina izjavila za mene
– Pa ne možeš da se ljubakaš okolo kao klinac, imaš dvoje dece, ne ide da razmišljaš samo o svojoj gu*ici, moraš da vodiš računa i da svoju porodicu i majke svoje dece ne staviš u nezgodnu situaciju. Ne znam šta taj čovek radi. Njegova devojka je sada, tvrde neki, razvedena, kažu da je otišla od muža koji nije bilo ko, što bi se ovde reklo, faca je i skroz ok čovek. On ne pravi problem koliko znam, ali to što Darko radi osudili su mnogi, čak i njegovi prijatelji, pa ne treba da se čudi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne glumi mangupa i slično.

darko lazic nova devojka

Neki mu i prete. Ne zna se od koga su te poruke, ali Darka i ne zanima da se bakće sa hejterima koji nemaju druga posla nego da se bave njegovim životom. Ima veće probleme sa Anom Sević i Marinom Gagić koje čitaju sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da decu puste da idu sa njim ko zna gde – kaže izvor blizak pjevaču.