Na nedavno održanoj modnoj reviji naša pjevačica Jelena Karleuša oduševila je sve prisutne svojim manekenskim znanjem. Iako tvrdi da joj je ovo prvi put da se oprobala u ulozi modela, svi prisutni su se složili da je diva u svemu što radi najbolja i da joj sve ide od ruke. Kako njena starija ćerka Atina želi da postane foto model, a prije nekoliko dana imala je i svoju prvu zvaničnu reviju, medije je zanimalo šta je mami rekla nakon što je Jelena prošetala pistom.

– Atina želi da bude manekenka i moj savet svim roditeljima je da ne lome deci krila. Da ih puste da izaberu profesiju i samo da im budu vetar u leđa, kao što je meni moja majka. Jako su specifične devojčice. Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju i da one to ne žele.

– Eto ja sam sad kriva za sve, ali mislim da će im vremenom to značiti i pomoći. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca baš zbog te neželjene popularnosti.Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše | Celebrity

Na pitanja o razvodu, jasno je stavila do znanja da sa suprugom živi pod istim krovom, ali da ne želi ništa više na tu temu da izjavljuje, kako njegov advokat ne bi ponovo davao razne izjave.

Jelena Karleuša i Duško Tošić danas ne pričaju o razvodu

Ono što je sigurno da će joj Duško zamjeriti jeste Karleušin rijaliti. Da, dobro ste pročitali. Pop diva sprema nešto nesvakidašnje, u njenom stilu, a ovaj projekat zahtjeva mnogo truda i odricanja pa s obzirom da ni album još nije gotov, Karleušin rijaliti će za sada pričekati. Ona je potvrdila da se nešto veliko sprema, uz komentar da će uništiti sve druge slične formate:

– Ja ću napraviti šou koji gde god da se bude emitovao biće gledaniji, od na primer, Zvezdi Granda, sigurna sam. – u svom stilu prokomentarisala je Jelena i ostavila fanove da njene nove poslovne poduhvate iščekuju sa nestrpljenjem.

Preporučujemo