Pjevačica Marija Mikić bila je gošća na svadbi brata najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Đorđa Đokovića i Saške Veselinov u Crnoj Gori, gdje je otišla sa vjerenikom Jovanom Pantićem. Kako je istakla, ovo je bio prvi put da su se odvojili od kćerkice Đurđe i nije joj bilo nimalo lako, te je i plakala na svadbi. Kako je on izjavila, drugi dan slavlja je bila mnogo bolja žurka, jer su svi ii opušteniji, od dres koda, pa do raspoloženja gostiju.

RADILA SAM USTA I POKAJALA SE: Marija Mikić o estetskim zahvatima - Express

Nakon crkvenog vjenčanja koje je obavleno u Bogradu u Crkvi Svetog Marka, mladenci i zvanice su se zaputile u Crnu Goru, gdje je sljedeći dan obavljeno građansko vjenčanje.


– Moj omiljeni Đoković, Đole, se neće ljutiti. Njegova mama Dijana je jedna posebna žena i nju znam jako dugo. Pozitivac, prava majka oslonac. Obožavam je – otkrila je svoje impresije, a zatim se osvrnula na muziku.

– Svi pevači su bili fenomenalni, na visini zadatka, nisam nikada bila na nastupu Željka Samardžića, pa mi je to posebno bilo zanimljivo. Sve je bilo savršeno do svakog detalja. Dobili smo lepe poklone dobrodošlice koji će nam ostati za uspomenu, a najbitnija uspomena je druženje ova dva dana i slavljenje nečega lepog – kaže Mikićeva i ne krije zadovoljstvo što je imala priliku da zapeva sa srpskim asom.

– I lepo je bilo pevati rame uz rame sa najboljim na svetu – sa Noletom.


Iako su svatovi gotovo sve romantične trenutke mladenaca objavljivali na Instagramu, ipak postoji jedan zanimljiv detalj koji niko nije otkrio, a iz čega je jasno da su mladenci na vjenčanju bukvalno željeli i najmanju sitnicu da pretvore u bajku.

Naime, njihov pas Zara je bila zadužena da burme donese do oltara.

Preporučujemo