Simeon Rokvić, jedini sin Bojane Barović i pjevača Nikole Rokvića je jedna velika maza. Iako ima samo tri godine, on već uveliko ide u vrtić, ali se ipak ponaša kao beba, što je njegovim roditeljima, ali i cijeloj porodici do nedavno bilo jako zanimljivo. Budući da je najmlađi član porodice sve mu je dopušteno, a šale na njegov račun i dogodovštine koje pravi svakodnevnica su skladne porodice.

Otkako je saznao da će postati stariji brat sin Bojane Barović i Nikole Rokvića u velikoj mjeri je korigovao svoje ponašanje. Ideja da će kraj njega u sobi spavati neko o kome sada on mora da vodi računa, učinila ga zrelijim, a to koliko je oduševljen činjenicom da beba, i to još jedna sestra, uskoro dolazi govori činjenica što svakoga dana kada god mu se ukaže prilika dolazi do mame i ljubi joj stomak.

 

Ovaj dirljiv porodični detalj manekenka je podjelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram i sve nasmijala:

– Niko ne voli ovaj stomak kao on – napisala je duhoito Bojana a svi su komentarisali koliko je zapravo divno što je jedan dječak tako brižan i emotivan.

Nikola Rokvić o braku sa Bojanom: "Iskušenja su tu, trudimo se da razgovorom rešimo nesuglasice" - Telegraf.rs

Pjevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi. Naime, pevač ne krije da i u njihovom braku postoje trzavice, ali da kada je temelj ljubav, ne postoji problem koji ne može da se reši.

– Kao u svakom braku, iskušenja su tu. Trudimo se da razgovorom rešimo nesuglasice i mislim da je bitno čuvati jedno drugo, kao i čuvati drugog od sebe. Hvala bogu, mi uspevamo u svemu tome, naravno nekad ima trzavica, ali uz zdravorazumski razgovor sve to prevaziđemo. Najbitnije je da ima ljubavi, naravno mora i dosta kompromisa da postoji u bračnoj zajednici i razumevanja – otkrio jr Nikola jedne prilike

Preporučujemo