Unazad samo nekoliko mjeseci pjevač Đorđe David iznio je niz uvreda na račun svoje kolegice, i kćerke člana žirija Zvezda Granda, Dragana Stojkovića Bosanc, Džidže.

Aleksandra Stojković Džidža Biografija - Biografija.org
– Kad je čuo njeno ime, odmah je počeo da sipa uvrede. Rekao je: “A to je ta Džidža, njoj ću ja je*ati majku. Seljanka mala, narkomanka jedna, videćemo za koga je ona rekla da je blato” – naveo je sagovornik domaćih medija i objasnio da je ovaj roker bio izrazito ljut na Stojkovićevu kćerku kaa je prilikom jednog intervjua navodno izjavila da ne želi da komentariše članove žirija muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, soim svog oca, jer ne želi da se svađa sa blatom.

 

Ipak njena retorika na račun ovog rokera u razgovoru sa jednim novinarom za domaće medije je bila u potpunosit drugačija.DŽIDŽA STOJKOVIĆ JE OVAKO IZGLEDALA PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA: Prosurila šokantna fotografija iz njene prošlosti! | Novi.ba

– Šta ti radi drug Đorđe David – pitao je novinar i dobio potpuno neočekivani odgovor:

– Mislim da sada snima emisije i ovim putem ga mnogo pozdravljam – rekla je Džidža i š0*irala voditelja.

– Nismo još postali drugari, ali možda i postanemo. Stvarno se nismo sreli. Ne znam ni šta bih mu rekla. Ne znam tačno gde će se emistovati nova sezona ZG, bitno je da se snima – kaže Džidža i dodaje da je ocu samo malo pomagala oko kandidata, ako joj neko bude zanimljiv i inspirativan.

Ova pjevačica je još dodala i to da joj je jako žao što se ne pjeva i strana muzika u navedenom muzičkom takmičenju i da se vrti samo nekoliko pjesama u krug.

– Sviđa mi se izbor pesama koje Đorđe David daje svojim kandidatima, bez obzira na neki lični konflikt. Svideo mi se jedan njegov kandidat koji je bio u finalu. Pa dopada mi se Đorđe David, jer je roker, a ja baš voli rok – otkrila je Džidža.

Preporučujemo