Vijest da je naša pjevačica Tea Tairović privedena na aerodromuu Njemačkoj, odjeknula je u svim medijima, a njena koleginica Goga Sekulić je tada prokomentarisala situaciju u kojoj se napla Tea i priznala da je i sama svojevremeno bila u zatvoru i to u susjednoj Hratskoj jer je kupila automobil.

– Nek je živa i zdrava. Ja sam bila 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj jer sam kupila auto. Išla sam preko granice da ga podignem i mislila sam da kada isplatim i drugi deo, uzeću i drugi ključ, kad ono auto ukraden! Imala sam sreće da nisam bila u ćeliji, sedela sam sa načelnicom, ispadoh da sam bila u mafiji za krađu automobila – rekla je Goga u jednoj emisiji.

TEA TAIROVIĆ SE OGLASILA: Pevačica prokomentarisala incident na aerodromu,  ali JEDNU stvar još uvek krije!
Podsjećanja radi, Tea je nakon nekoliko sati saslušanja u Hamburgu puštena, a za medije se oglasio njen menadžer.

– Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok – rekao je za on za domaće medije. I sama Tea se oglasila pa otkrila sve :

NAKON DRAME NA AERODROMU: Oglasila se Tea Tairović

Obaveštavam sve ljude koji me vole, slušaju, podržavaju, prate da se mediji na osnovu (ne)pouzdanih izvora služe potpuno pogrešnim terminima kada je moja današnja, manja neprijatnost u pitanju. Ja nisam ni hapšena, ni privođena niti lišena slobode u bilo kom momentu. Svaki novinar će ponaosob biti tužan zbog lažnog predstavljanja moje današnje situacije, te ponovno blaćenja mog imena kao da je godinu dana konstantnog blaćenja malo.  Prošle godine sam oprostila, ove neću! I da… situacija na aerodromu je potpuno bezazlena i može se dogoditi svakome ko mnogo putuje.

Preporučujemo