Svi znamo koliko je stresan i težak period kada je u pitanju porođaj, prenosimo vam bizaran slučaj u kojem je porodilja šokirala medicinsko osobolje!

Uobičajan je slučaj da se porodica žene koja treba da se porodi za takvo nešto priprema i sedmicama prije samog poroda, spremanje stvari za bolnicu kada porodilja dođe do tog magičnog trenutka je neizbježno, međutim koliko god se spremali nekada ne prođe sve po planu a u današnjoj priči koju prenosimo i medicinsko osoblje koje se svega i svačega nagledalo je ostalo zatečeno i šokirano.

Ovoj priči svjedočili su medinski radnici koji su izjavili da im ovakav slučaj nije prvi put te da su tokom svog dugogodišnjeg rada pronalizi razne predmete unutar porodilja koje su bile spremne za porođaj.

Jedan od aktera u priči bila je i Piroska Kavel, babica koja je radila po bolnicama širom Ujedinjenog kraljevstva kako u privatnom tako i u javnom sektoru. Ističe da većina ljudi pomisli da je njen posao “sedenje i maženje beba” koje su tek došle na svijet i da to ne može biti tako teško, međutim nakon duge karijere odlučila je osnovati svoju kliniku kako bi pružila njegu velikom broju porodilja u Velikoj Britaniji. Za neke od najčudnijih predmeta koje je pronašla izdvaja slijedeće priče:

“Bio je unutra već neko vreme, najmanji donji dio bikinija. Rekla sam majci “Moram ovo da uklonim”” – izjavila je o slučaju u kojem je pronašla donji dio bikinija.

“Plastični vrh metle bio je takođe jedno od iznenađenja. Takođe sam otkrila izgubljene tampone, lažne nokte, otpale pirsinge i poklopce za olovke” – istakla je babica.

“Preporučujemo da se prijavi svaki neobičan iscedak, miris ili nelagoda. Nemojte da vas je sramota, dođite na pregled, sve smo videli” – dodala je za kraj.

Preporučujemo