Promjene koje su u nekoliko posljednjih nekoliko nenadano nastale u životu atraktivn političarke Milene Popović Ivanović su ponajviše izazvane u*ist*0m njenog supruga Olivera Ivanovića, a zatim i sa novom ljubavlju, koja je izazvala buru reakcija sa Igorom Juriće, ocem u*ijene Tijane Jurić. Ipak promjene koje su se dogodile Mileeni , su se dešavale i na drugim poljima, posebno kada se radi o njenom fizičkom izgledu.

Milena Popović
Naime, Milena Popovič prije uljepšavanje, koje se sigurno desilo u posljednjem periodu i žena nakon transformacije su dvije prilično različite osobe, iako svi znamo da se radi o istoj osoba. Ova političarka prije uljepšavanja danas nije ni prizor koji se previše lako može pronaći u on line svijetu, a mnogui su, kako se čini zaboravili kako je udovica Olivera Ivanovića izgledala prije svih rstetskih zahvata. Spekuulisalo se da je ona na sebi radila određne estestske zahvate, ali kako se čini sa mjerom.

Kako je Milena Popović izgledala pre plastičnih operacija?

Zbog toga je ona sada samo ljepša. Prema starim fotografijaa reklo bi se da je povećala usle, ali ipak to ostavljamo vama da prosudite sami. Milena Popović prije odrađenih nekih estetskih zahvata i Milena poslije svih nvedenih, su velika promjena, ali pak mnogi vjeruju da se čak ne radi toliko o eseteskih zahvatima, koliko je u stvari u pitanju najvveći životni pokretaž, to jest ljubav. Otkad je Milena donijela odluku da više ne krije svoju ljubav i vezu sa Igoro Jurićem, ona vidno zzrači pozitivnošću i ljepotom, a to je mormao priznati sasvim dovoljno za potpuo promjeni, kako s vansjek strane, tako i iznutra.Milena Ivanović nekad i sad | Info | Srbija

Preporučujemo