U nastavku donosimo vesti koje je preneo Mondo a radi se o svedočenju političkog analitičara i publiciste Tomislava Kresovića koji je sin Slobodana Miloševića MArko, koji je u reme vladavina svog oca bio opasni kriminaca i od Željka Ražnatovića jer je tada iza svojih leđa imao Radeta Markovića.

Međutim, ove tvrdnej nisu potvrđene i nema nikakvih dokaza za to ali Kresović tvrdi da je Marko Milošević danas jedan od glavniih bosova ruske mafije, i da se nalazi nma čelu ozbiljnog kartela. Također, on kaže da ima proverene informacije kako je Marko jedan od međunarodnih bosova koji je spona između Azie i evrope a sa svojim poslovima se vraća u Srbiju.

Danas Marko tečno priča ruski što i nije čudno jer već godinama živi u ovoj zemlji a na njega pazi i služba ruske bezbednost jer je on ipak sin bivšeg predsednika Jugoslavije. Kao dokaz o svooj priči novinari iznose činjenicu da je i Markova majka Mira živela u Rusiji u jednom nadelju koje se zove Barviha i koje je pandan beogradskom Dedinju, a tamo nikako nije mogla da živi od svoje penzije.

Također, Kresović tvrdi da je Marko Milošević tokom 90 tih godina radio sa drogom i švercom cigarta da je sa svojim prijateljima u stvari bio preteča Zemunskog klana. On tvrdi da je čak u jednom trenutku bio opansiji i ozbiljniji kriminac od Željka Ražnatovića poznaitijeg kao Arkan jer je iuz sebe imao opasnu ekipu a posebno Radeta Markovića. Postoji jedna priča kako je Arkan Marka šamarao . Ostatak čitajte ovde.