Mnoge poznate ličnosti imaju bračnih problema međutim to nastoje zadržati u svoja četri zida iako to rijetko uspijeva pod budnim okom naših medija. Tako se do sada brak između Slobode Mićalović i našeg poznatog Vojina Ćetkovića smatrao poprilično stabilnim ali uslijedio je preokret koji mnogi nisu očekivali.

Stigle su vijesti da je njihov brak poprilično sadržajan što se tiče nesuglasica i prepirki, navode da je njihova veza na klimavim nogama. Oni do sada nisu naročito izlazili u javnost sa detaljima o stanju u svom braku što je potpuno razumljivo a njihovi prijatelji su za njih imali samo pozitivne komentare zbog čega su važili za poprilično usklađen par.

Vojin i Sloboda imaju dvoje djece tačnije dvije ćerke, Veru i Milu. Svoju djecu nisu željeli nepotrebno eksponirati u medije tako da se na njihovim instagram profilima mogla pronaći tek poneka fotografija sa obiteljskog skupa sve do premijere filma “Čudotvorac tumanski” kada se Sloboda pojavila sa njih dvije na crvenom tepihu a svi su bili oduševljeni.

Njihove ćerke su vjerovatno jedan od razloga zbog kojih je njihov brak još uvijek funkcionalan, oboje su isticali mnogo puta da su presrećni zbog njih dvije i da su im one veliki ponos. Unatoč svemu Sloboda je nedavno podjelila jednu objavu sa svojim pratiocima koja je posebno zaintrigirala naše medije i javnost te izazvala sumnju u njenom odnosu sa Vojinom.

“Bacila sam u vatru previše kratke suknje i sećanja na duge veze. Prevarila sam vatrogasce. Rekla sam im, evo, ovuda, a trebalo je onuda. Skrivala sam opekotine prvog stepena. Sve se osećalo na palež, čak i čista odeća. Tako sam se pretvorila u emocionalnu piromanku. Sada izlazim iz ljubavi kao iz katastrofe. Šteta je neprocenjiva. Koliko treba zemlji da se povrati od požara? Proglasila sam sebe za oblast pogođenu katastrofom” – navela je.

Oglasi - Advertisement