Naša poznata pjevačica Goca Božinovska u posljednje vrijeme je imala mnogo razloga za slavlje. Neke od njih ćemo i navesti. Prošle godine je postla baka malenog Zorana, prije nekoliko dana oženila je svog sina Mirka, a uskoro će dobiti jošjednog unuka. Ova pjevačica ne skriva sreću zbog prinova koje se dešavaju u njenoj porodici i ne ropušta nijednu priliku da javno ispriča koliko joj znači i koliko uživa u druženju sa svojim najmilijim. Ipak iza lijepog osmijeha ove pjevačice krije se teška priča o kojoj skoro pa nikada ne govori.

Kako je već svima poznato, otac njenog sina Mirka i njen suprug Zoran Šijan je stradao, tako što je u*ijen u cetru eograda, ali rijetko ko zna da je Goca prije ove tragedije , već jednom doživjela itu sudbinu. Ona je jedne prilike ispričala kako je prije upoznavanja sa Mirkovim ocem, imala partnera koji je u*ijne u pu*njavi. Naime, rpije nego je upoznala Zorana s kojim je bila u braku nekoliko godina, Goca je bila u vezi sa izvjesnim Mitom koji je izre*etan u jednom hotelu u Brogradu, a sve se to odigralo pred njenim očima.


– Pre Šijana imala sam momka koji je u*ijen, Mita se zvao. Držao je kazina po Nemačkoj, baš je bio bogat i moćan. Ali ja nisam znala i tu drugu stranu, da se bavio drugim poslovima. Nikako mi se nije dalo u životu da budem ispunjena i da to traje. Upoznala sam ga na moru u Igalu, na plaži, i bila sam mnogo zaljubljena u njega. Bili smo godinu dana zajedno, ali tužna je to priča, ne volim toga ni da se sećam – počela je Goca svoju ispovjest prije nekoliko godina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Goca Božinovska: Prihvatila bih da ima 10 žena pored mene, spavala bih u kontejneru, samo da je on živ - Express

Došli smo za Novu godinu iz Nemačke, jer je on tamo držao kazina, pa sam htela da ga upoznam s roditeljima i sa ćerkom Jelenom. Posle toga smo otišli u Beograd, u jedan hotel, gde je bilo dosta naših prijatelja, i tu smo slavili Novu godinu. Kad smo izlazili, držali smo se za ruke i jedan čovek je direktno, sa pet metara razdaljine, pu*ao u njega. U*ili su ga pored mene. Pre nego što je pao, uspeo je mene da odgurne, da ne nastradam. Teško sam to preživela. Ja sam svaki dan plakala, toliko sam bila potonula. Da nije bilo moje Zlate, koja je uvek bila tu za mene, ne znam šta bi bilo. Ona me tešila – kazala je Božinovska.