Verujemo da se svi sećate vesti o pokojnog pevača i kralja narodne muzike Džeja Ramadanovskog koji nas je napusti 2020 godine, a živto je skončao u svom stanu koji se nalazi na Dorćulu. Džej bi danas imao 58 godina, a sada se pojavila jedna slika pred njegovu smrt, koja je mnogo dovela do suza.

Džej je poslednji put svoj rođendan proslavio 29. juna 2020 godine a tim je povodom njegova porodica kkojoj je nedostojao svaki dan sve više i više, objavila je do sada neviđenu sliku, u porodičnom ambijentu. Na toj slici uz njega su bile njegove ćerke Ana i Marija, kao i njegova emotivna partnerka Andrijana Tomanić koja je uz mnjega bila dve do pevačeve smrti. Pored njegovih ćerki, na proslavi rođendana su bili i njegovi unuci, koji nisu skidali osmeh sa lica.

Također, ono što su mnogi primetili jeste da je baš na ovoj slici Džej izgledao poptuno drugačije, imao je dugu brafu, koja nije nikako karakteristična za njega. “29.maj nedelja, a tebe sa nama nema,tvoj rodjendan! Danas bi moj tajko napunio 58 godina!Mnogo nam nedostaješ svakog trenutka! Znao si da te narod i tvoja publika vole ali volela bih da možeš da vidiš koliko si ustvari bio veliki a nikada to nisi pokazivao uvek si bio skroman! Nema dana sa se ne pevaju tvoje pesme, da se ne spominje tvoje ime,tvoja dobra dela i sve ono što te čini legendom! Ponosna sam što sam tvoja ćerka hvala ti za sve!!! Volim te najviše na svetu!!!”, ovako je napisala Marija u objavi posvećenoj pokojnom Džeju.