Svi su upoznati da se već nekoliko godina vodila sudska parnica koju je pokrenula Mirjana Antunović protiv poznatog pevača narodne muzike Miroslav Ilića zbog utvrđivana očinstva nas njenim sinovm Devinom i upravo zbog toga što je u svemu bio umešan Miroslav mediji su vrlo često pisali o svemu.

Mnogi su tako promenili mišljenje o njemu i njegov ugled je dosta naruen zbog svega jer je uporan bio i odbijao je da da svoj DNK uzorak na analizu i negirao da je bio u vezi sa njom iako su mnogi za nju znali pa je tako možemo reći o njoj svedočila pevačica Lepa Brena koja je bila svedok njihove ljubavi. Također, pre nekoliko dana Mirjana je objavila na društvenim mrežama da je sud doneo odluku u kojoj stoji da Devin i Miroslav jesu otac i sin a pevač nije želio da ništa komentariše na tu temu.

Ono što se mnogi pitaju jeste kako ovo sve podnosi njegova supruga Gordana sa kojom je u braku preko pet decenja ali po svemu sudeći ona je znala za njihovu vezu u vreme kada se događala. Naime, ona se u svojoj knjii kooja nosi naziv Ovo malo istine prisetila i neugodnog telefonskog razgovara koji je imala sa Gordanom a tada je ona bila u osmom mesecu trudnoće, i došla u Beograd kod svoje sestre.

One su razgovarale o imenu koje će dati svome sinu i jedna od opcija je bio i Kristijan jer je to predložio Miroslav. Međutim, telefon je iznenada zazvonio i kada se ona javila sa druge strane je čula sledeće reći: ”Ovde Gordana Ilić, ko je to tamo, bre?!”. Ona je odogovroila da je Mirjana Antunović na vezi a Gordana joj je onda rekla:”A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fufo, neće to tako moći kako ste vi to zamislili!”, rekla je ona.