Jovana Jeremić važi za jednu od najpoznatijih voditeljki današnjice i jedina koja nema dlake na jeziku i koja je prema svima oštra. Poznato je koliko se ova voditeljka borila i trudila da bi bila gdje je sada trenutno. Ona je završila Pravni fakultet u Beogradu, sa prosječnom ocjenom 9,6 , a brojni negativni komentari na račun nje i njene škole su je mnogo pogađali, Na kraju, usojela je svima da pokaže i dokaže ko je i šta je, a sada je odlučila d aotkrije na koji je način zarađivala svpj džeparac kao studentkinja.

Jovana Jeremić o PRELASKU na televiziju Pink! Ovo je PRAVA ISTINA!
– Ja sam kao studentkinja za džeparac od 6.000 dinara vodila karting trke. Baš na tom mestu sam upoznala Lukasa, a karting je skup sport i time se bave ljudi koji imaju para. Imala sam svoje mesto, vodim trku i za to dobijem 6.000 dinara i vratim se kući kao gospođa i imam džeparac za grad – počela je Jovana za domaće medije, a onda i otkrila šta je sve radila kako bi zaradila za džeparac tokom studiranja:

Jovana Jeremić otišla sa TV Happy | Media Daily
– Držala sam i časove srpskog jezika jer razbijam gramatiku i kao što znate ja sam višestruki državni pobednik republičkih takmičenja iz srpskog jezika. Pisala sam i seminarske radove za novac. Mnogi seminarski radovi su zapravo moji, ali se nikad neće saznati koji.

Jovana Jeremić završila u bolnici: Evo kako se sada osjeća - Express

Također je pravila i skripte za druge studente.

– Radila sam još jednu neobičnu stvar. Pravila sam svoje skripte za ispite. Iz tih skripti su čak dobijali devetke i desetke na ispitima jer sam tačno znala zašto su posebne: bile su detaljne, kao male knjige. Pored svega toga ja sam išla redovno i kod Sanje Marinković na snimanje emisije gde sam održavala vezu sa medijima. Svi su to podržavali, poštovali i imali su razumevanja. Na fakultetu sam bila faca, nisu me interesovali momci do 24. godine, bavila sam se karijerom i obrazovanjem. Prvog momka sam imala sa 23, skoro 24 godine. I sad me ne interesuju frajeri, sem ako ne naiđe neko baš kvalitetan. Ako nema kvaliteta, ja biram da budem sama jer meni je svaki sat proveden sa pogrešnom osobom bačeno vreme i pare. Ja sam biznis žena, ja sve gledam kroz novac.

Preporučujemo