U nastavku današnjeg članka mi ćemo da se bavimo malo domaćoom crnom hronikom, koja dominira u poslednje vreme kako kod nas, tako i u celom svetu. svi poslednja tri dana pošeu o nestanku kao i samom pronalasku bežviotnog tela od Mateja Periša, koji je nestoa 30. decembra proššle godine u Boegradu. Na veliku žalost njegove porodice, ali i celog Balkjana koji je želeo da se on vrati živ i zdrav, njegovo je telo pronađeno na Adi Huji u sredu ujutur oko pola 9.

Odmah su prepoznali odeću na njemu, a naknadnom DNK analizom, koja je završena jučer, ustanovilo se da da DNK sa leša koji je bio u fazi raspadanja a koji je usporođen sa njegovim ocem, a da se sve poklopilo na žalost. Za danas jedna jako zanimljiva tema, koju verujemo niste nikada imali priliku da čujete

Verujemo da znate da sa neba može da padne sve i svašta i to smo bili svedoci više put,a ali da se sa neba može da sruši pun kofer kokaina, veruemo da se nikada čulo nije niti se desilo. Naime, sve se desilo u jednom selu na sarfiniji, gde je kokain, završiop na solarnim panelima jedne kuće i samog krova. Nakon četiri meseca uhapšen je nespretni vozač aviona koji je uraido ovu veliku grešku.

8.5 kilograma kokaina trebalo je da završi u gradiću Baratli San Pietro ali je nepažnjom pilota završio sa solarnim panelima jedne kuće. “Čuli smo jak udarac pa smo odmah pozvali policiju koja je pronašla ovaj kovčeg pun kokaina” izjavili su vlasnici ove kuće. Riko Frančesko koji je iz Rima i koji je vozač aviona, koji je poleteo iz Rima, a koji je na pogrešno mesto ispustio dragoceni paket.