Kristina Abadir odlučila je da otkrije uznemirujuću istinu o svom “dečku” sa kojim je razgovarala unazad pola godine. Shvatila je da ju je Džej prevario nakon što je odletila iz Sidneja na Novi Zeland da ga po prvi put vidi. Ona je dogovorila sastanak u noćnom klubu, ali je bila jako ljuta i uznemirena i zbunjena kako se taj momak nije pojavio. U okrutnom preokretu , otkrila je da je „muškarac“ sa kojim je razgovarala zapravo onlajn prevarant – i to žena.

– Moji prijatelji i ja smo pratili broj mobilnog koji mi je dao i uspeli smo da pronađemo ime osobe sa kojom je broj povezan – rekla je australijska influenserka za portal 7Life.

Mlada dama sa više od 1,9 miliona pratilaca, povezala se sa „Džejem“ tokom svojih TikTok prijenosa uživo. Njegove fotografije su joj bile privlačne i par je počeo da priča svaki dan.

Ona je bila ubjeđena da je njen onlajn „dečko“ stvaran jer je takođe provodio vrijeme u izgradnji povjerenja sa prijateljima koje ona ima u stvarnom životu.

– Dopisivali smo se otprilike tri do četiri meseca pre nego što smo našu vezu ozvaničili – kazala je ona.

Par je naizgled uljepšavao jedno drugom dane, ali je njihova veza ubrzo postala toksična. Kristina je primjetila da “Džej” postaje sve posesivniji i nasilniji. Pokušavao bi da kontroliše koju odjeću nosi i sa kojim prijateljima se druži. Takođe, njen „dečko“ bi odbijao da razgovara preko video četa.

– Bilo mi je čudno jer mi je poslao fotografije i snimke svog tela, ali nikada svog lica. Međutim, poslao mi je audio snimke kako peva i priča i video snimke njegove odeće. Mislila sam da je to normalno nakon što smo se odvojili. Neko vreme nije komunicirao putem video poziva, i samo sam pomislila da možda više voli da piše poruke – objasnila je djevojka.

Ništa nije bilo toliko sumnjivo sve dok Kristina nije pogledala Netfliks dokumentarac pod nazivom “Devojka koja nije postojala”, koji govori o zloglasnom “pecanju” na internetu. Shvatila je da je “Džej” koristio fotografije drugog muškarca, koji je oženjen i ima djecu. Uz pomoć svojih prijatelja, Kristina je uspjela da uđe u trag prevarantu koristeći njihove mobilne telefone.

🦄 @christineabadir - Christine Abadir - TikTok

Suočila se sa ženom koja ju je prevarila, i konačno se pomirila sa situacijom. „Džej” se izvinio influenserki, koja je odlučila da prekine cijelu priču. Kristina je sada u sretnoj vezi sa muškarcem kojeg je upoznala tokom svog putovanja na Novi Zeland. Oni pokušavaju da njihova veza na daljinu funkcioniše tako što imaju dugačke video pozive svake noći.

Preporučujemo