Popularna pjesma „Ako te pitaju“ hrvatskog izvođača i pop senzacije Petra Graša, osim toga što spada među najslušanije na domaćim radio stanicama, jedna je od top pet numera koju parovi u Srbiji biraju za svoj prvi mladenački ples, objavio je jedan domaći portal.


– Zaista se veselim kada čujem da se ljudi odlučuju mojim numerama obeležiti važno životno poglavlje, kakvo je otpočinjanje zajedničkog života. Imponuje mi činjenica da se mnogi parovi odlučuju za baš ovu pesmu, ne samo u Srbiji, već širom regiona. To za mene lično predstavlja potvrdu da sam kroz muziku uspeo da izrazim sva osećanja, i to na najiskreniji način.


Kda su ga novinari upitali da li je baš sa ovom pjesmom i sam on otpočeo zajdnički život sa svojom sadašnjom suprugom, Hanom Huljić, Petar Grašo je samo kratko rekao :

– Ne, početak našeg zvaničnog putovanja udvoje nije obeležila moja pesma, ali to ne znači da ne koristimo prilike da se jedno drugom posvetimo i na ovaj način.

On se također malo osvrno i na prestojeći koncert u Beogradu u Štark areni, pa je tako obećao odličan provod,mnogo zabbave i večer sa mnogo emocija i lijepih pjesama.

Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!
– Biće to dvosatno putovanje kroz stvaralački opus Petra Graša, koji traje gotovo 27 godina, a publika će imati prilike da čuje neke od mojih najvećih hitova. Imaćemo sjajan bend, svetski nivo produkcije za koji je zadužen Skymusic i želju i entuzijazam da dinamičnu koncertnu godinu, nakon prepunih arena u Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Skopju, završimo spektakularnim koncertom u najvećoj areni u regionu“ – zaključio je on.

Preporučujemo