Očito da popularna pjevačica više nema pristupa svome sajtu i da je pokradena, a to se vidi čim se uđe na njenu internet stranicu ”ceca-official.com”. Odmah se da primjetiti da su svi onemogućeni da pristupe informacijama o Ceci, već se stalno pojavljuju neke informacije o određenim kladionicama. Pretpostavlja se da su hakeri, koji pripadaju fudbalskoj mafiji uspostavili kontrolu nad Cecinim sajtom, pa tako umijesto informacija o Cecinim nastupima i umjesto fotografija sa njenih koncerata i iz privatnog života, nalaze se fotografije kladionica iz inostranstva I to na tajlandskom jeziku.

Kako je rekao izvor blizak cijlom slučaju, na meti hakera iz Tajlanda i iz Kambodže su se našli i sajtovi nekih političara , ali i nekih organizacija koje se bave turskim i islamskim interesima. Nije poznato koji je bio motiv da se hakira stranica velike srpske estradne zvijezde. Novinari su tražili i mišljenje od stručnjakinje za visokotehnološki kriminal, pa je Katarina Ostojić objasnila kako se vrši upad na internet stranice:

” Pogledala sam i jasno je da je u pitanju hakovanje. Ovo je klasičan primjer upada na sajt. Ceca treba da Fesjbuk i Instagram naloge odvoji od svog zvaničnog sajta. Zapravo, sve bi trebalo da bude na odvojenim mejlovima, a mejlove ne treba prikazivati u opisu profila. U tom slučaju, ako se prikaže mejl, hakerima je lakše omogućen pristup svemu. Kad se klikne na njen Fejsbuk profil i klikne na link koji je u opisu profila, izlazi nama nepoznata kladionica. Hakerima nije problem kad je sve povezano, već im je u tom slučaju lakše da budu gosti i da sve obore. Evidentno je da sa sajtom koji ima taj link nešto nije u redu. Kad se uđe na njen sajt, treba da budu informacije o njoj, a ne o nekoj kladionici”