Sada već slavna pjevačica Barbara Bobak u žižu interesovanja javnosti dospjela je preko ljubavne veze sa Darkom Laziće, a nakon burnog i nemilog raskida, ona se posvetila isključivo muzičkoj karijeri. Međutim, kako se čini, sve je pošlo po zlu, te je tako pjevačica doživjela navodno neprijatnost prošle nedelje, kada joj je toliko pozlilo na nastupu i povratila na bini.

– Ona je sve vreme bila bleda, od momenta kad je izašla pred publiku videlo se da joj nije dobro. Iako je bila ful našminkana i sređena, svi su primetili da se bori da izgleda veselo, a kada je toliko zanemoćala muzičar je počeo da peva sa njom, takoreći da je pokriva, da bi u jednom momentu Barbara bukvalno preletela preko bubnjeva i povratila.


– Dobro da nije pala u tom trku. Jurnula je jer nije želela da to iko vidi, a nije bilo vremena da siđe sa bine. Stvarno je dala 200 odsto sebe, ali očigledno da je imala veliki problem. Sreća pa je samo malo njih u publici to videlo, samo oni koji su stajali skroz bočno. Barbara je dušu ispustila, što se kaže i posle se više nije vratila na scenu, ali je bend nastavio da svira do kraja, pa su ljudi koji su došli u klub mogli da uživaju u muzici – rekao je izvor za medije.


– Nju je hitna pomoć odvezla u bolnicu, gde su je priključili na infuziju. Njena drugarica je posle čula da nije u pitanju nikakva bolest, nego samo iscrpljenost organizma i neki stomačni virus koji sad vlada – dodao je izvor za domaće medije.