Lepa Lukić, poznata pjevačica narodne glazbe, nedavno je otkrila da je pripremila oporuku u kojoj je raspodijelila svoje bogatstvo koje uključuje dva stana, kuću i restoran.

Prema njenoj želji, njen rođak Radisava će naslijediti svu njenu imovinu stečenu u njenoj slavnoj 50-godišnjoj karijeri, uz ispunjenje jednog uslova.

Nakon što je pjevačica umrla, njen brat će naslijediti restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, s tim da on preuzima odgovornost za dobrobit mačke Maze.

Lepa je otkrila da je sastavila oporuku u kojoj je izrazila želje za brigu o svojoj voljenoj mački Mazi u slučaju njezine smrti. Prema dokumentu koji je povjeren njezinom odvjetniku, Radisav je označen kao skrbnik koji je odgovoran da Mazi pruži brigu, ljubav i naposljetku naslijedi svu Lepinu nagomilanu imovinu.

Rodna kuća Lepe Lukić nažalost je izgubljena zbog nevraćanja kredita njezine sestrične, što je rezultiralo iznenađujućim obratom. Zorica Marković, koja tvrdi da ona i Lepa Lukić nikada nisu bile prijateljice, navodno ju je napala nakon što su joj tražili 3500 eura kada lokal nije bio pun. Otkriće kako su poznate ličnosti iz svijeta pop glazbe izgubile nevinost šokiralo je sve: Čola se upustio u prvi seksualni susret s pastiricama, dok je Ceca čekala do punoljetnosti. Osim toga, Lepa Lukić otkrila je duboku ljubav prema mački koju je udomila prije gotovo desetljeće.

Lepa, kako prenosi Blic, svoju mačku s ljubavlju doživljava kao čudesno biće, nalik djetetu. Ta duboka veza natjerala ju je da pruži nepokolebljivu brigu i osigura dobrobit svoje voljene mačke i nakon Lepinog odlaska s ovog svijeta. Posljednje desetljeće, od 2011. godine, dijele zajednički život kao majka i kći.

Lepa je primijetila da je njezina interakcija s Mazom slična razgovoru s drugim čovjekom. Mazova inteligencija nadmašuje čak i Lepinu vlastitu, što je vidljivo po njezinom odbijanju da skoči na stol za vrijeme obroka, ponašanju koje obično pokazuju druge mačke. Maz ima svoju određenu hranu, a kad ona glasno izgovori “Mijau”, Lepa je upita: “Draga moja, molim te, priopći mami svoje želje.” Zajedno nastavljaju do mjesta gdje se nalazi Mazova zdjela s hranom, gdje Lepa nastavlja sipati porciju kuglica koje će pojesti. Nakon buđenja odlaze u spavaću sobu, gdje Lepa gasi svjetla, a Maz se spretno penje na krevet, strpljivo čekajući njihovo uspavano društvo. Lepa odlučno izjavljuje da bi se bez Mazove prisutnosti osjećala očajno, kad bi živjela sama. Tako Lepa izjavljuje da nikad nije bez utješnog Mazovog društva

Preporučujemo