U posljednje vrijeme u medijima je sve vše zastupljena tema na*ilja u porodici, ponajvše na*ilje nad ženama. Ipak ne treba zaboraiti napomenuti, da je sve više prijava o na*ilju nad muškarcima. Jedan takav slučaj se desio i našem pozatom pjevaču. Naime, supruga pjevača Marka Bulata, Marija Bulatje pre*ukla svog supruga i on je zbog svojih povreda završio u Urgentnom centru. On je optužio svoju suprugu za na*ilje u porodici, a sada i izlaze na vidjelo svi detalji ove drame u njihovom porodičnom domu.

 


Naime, Markova supruga Marija je svog supruga prije dvije noći, nešto malo iza ponoći, kako je on rekao uda*ala rukama i nogama po tijelu, šu*irala ga i tako og*ebala noktima, ali na svu sreću nije bilo upotrebe predmeta u ovoj tu*i saznaju domaći mediji. Pjevač je potvrdio da on već izvjesno vrijeme trpi psihičko na*ilje, i da je ranije bilo između njih fizičkog kontakta tog tipa.

Oglasila se Marija Bulat nakon što je pretukla muža
Naime, ovog puta je razlog za na*ilje bila svađa supružnika, jer je navodno Marko nazvao suprugu “narko*ankom”, kada je on u njhovom zajedničkom domu pronašao “neke cjevčice” koje je on odlučio da odnese na DNK analizu, pa je tako utvrđeno da je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci, saznaju domaći mediji.

Mariji Bulat ustanovljena dijagnoza
Njegoa supruga Mrija je to naravnoo negirala i nije željela da prizna kada joj je to rekao i u bijesu mu je uda*ila par ša*ara, te počela da ga su*ira i grebe noktima. Pdsjećanja radi, Marija je u braku sa pjevačem sedan godina i ona je svojevremeno bila učesnica rijaliti programa Zadruga.

Preporučujemo