U posljednjih nekoliko sedmica se ne smruje medijski skandal između mladog i najpoznatije jutjubera na Balkanu Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, i vlasnika televizijske kuće “PINK”, Željka Mitrovića.


Sada se u jeku skandala između njih dvojice , oglasio bivši učesnik Zadruge, i sadašnji uposlenik PINKA” Marko Đedović i iznio niz ozbiljih tvdnji i dokaza protiv ovog mladog jutjubera. Marko Đedović je odlučio da se oglasi putem svog Instagram profila i da raskrinka Baku Praseta.

On je odlučio da podjeli niz storija i video snimaka, gdje Bogdan Ilić lično govori o tome kako je sa Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla potpisao ugovor i kako on uzima procenat od njene lične zarade.


– Prasac o devojci na procenat Anji Blam. Znači gospođica priča šta baka kaže, inače moraš procente da daješ. Divna jedna ljubav – napisao je Marko i postavio video snimak u kome upravo sve to i dokazuje.

Podsjećana radi, njihov sukob je počeo kada je Bogdan Ilić u svom lajvu, koji je održao pijan, zajedno sa svojom bivšom djevojkom, s kojom je bio u dugoj vezi, Anjom Blagojević izjavio kako mu Željko Mirović duguje neke pare, i počeo da vrijeđa. Međutim, ni Mitrović nije sjedio svezanih ruku dugo, pa je ubrzo napravio dokumentarni film o Baki Prasetu, gdje je izenešeno da se Baka Prase petljao sa klanom Velje Nevolje, ali se i dotakao sm*ti mlade jutjubreke Kike, koja je krajem prošle godine okončala svoj život, izvršivši samou*istvo, a sve to navodno zbog Bake Praseta, jer je vršio cyber na*ilje nad ovom djevojkom.