Komšije naše poznate glumice Mirjane Karanović, nakon incidenta koji se desio prije dva dana kada je u toku rasprave iz nehata gurnula svoju 82- godišnju komšinicu koja je tada pala i slomila kuk, kažu a domaće medije da je ona “veoma nezgodan sused”. Podsjećanja radi, Prvo osnovno tužilaštvo podnijelo je krivičnu prijavu protiv glumice zbog sumnje da je izvršila krivično djelo teška tjelesna povreda iz nehata, a njene komšije gdje se i dogodio incident, nemaju baš ljepše riječi za svoju poznatu komšinicu.

Mirjana Karanović fizički napala ženu koja je završila u bolnici: "Nisam to namjerno učinila" - Radiosarajevo.ba

– Nismo čuli šta se desilo u konkretnom slučaju, ali znamo da je Mirjana ta koja je često akter svih komšijskih svađa – kaže jedan komšija i dodaje:

– Pomalo je prgava i nezgodna kada se posvađa s nekim, a sve su to problemi vezani za komšijske stvari. Ljuti se što zajednički prostor u zgradi nije očišćen, što je neko bacio neke stvari ili ostavio gde ne treba, uvek nađe razlog da zapodene svađu. Često je i najglasnija kada imamo kućne savete i sastanke. Svojevremeno se ljutila i na komšije koje su htele da zidaju zgradu pored naše.Mirjana Karanović odgurnula komšinicu (82), žena pala niz stepenice i zadobila teške povrede

S druge strane, glumica je ispričala da je u pitanju splet nesretnih okolnosti, i da se se dogodilo kada je S. S., komšinica njene majke, došla na njena vrata.

– Zahtevala je da majku pošaljem u starački dom. Nije je zanimalo da li ona želi da ode tamo ili ne, jednostavno je to zahtevala. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, govorio da treba da idu. Rekla sam da nemam šta da razgovaram s njima. Ne razumem zašto su dolazili i optuživali me da ne brinem o svojoj majci, kad to nije tačno. Ne znam šta je u glavi te žene i ljudi generalno – rekla je uznemirena glumica, pa nastavila:

Mirjana Karanović u šoku: 'Zaprepaštena sam... Rekla je da je moja majka 'luda i da će ih sve zapaliti!' | DEPO Portal
– O mojoj majci brinu dve žene koje dolaze pre i posle podne, svaki dan, jer ja ne mogu da stignem. Žena je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti. Moja majka jeste pre nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu i osetio se nekakav dim u zgradi, ali od tada moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi, ali me nije slušala.

Preporučujemo