Verujemo da se svi sećate pre par dana da su mediji pisali kako je vlasnnik najveće modne imperije Versaće, Đani Versaće brutalno ubijen u jednoj sačekuši ispred njegove kuće, njegovu modnu kuću su preuzele njegove sestra Donatela i njena ćerka Alegra, koja je ujedno bila i njegova mezimica, a kojoj je ostavio deo svojih deonica.

Njegova sestra Donatela Versaće je kao mlađa maloletnica sa samo 11 godina izlazila po klubovima sa svojim bratom, pa je poput svog brata kako je ona tvrdila postala prilično razuzdana. Tako da je ona još tada počela da menja svoj izgled, a sa samo 11 godina je počela da blajha svoju kosu. Posle toga njen život su osim svih proroka obeležile i plastične operacije, te je prozvana kraljicom plastike, a danas izgleda neprepoznatljivo.

Donatela je svojim izgledom neko ko ne prestaje da privlači pažnju svih, cele javnosti, i najčešće je zbog toga tema u svim medijima. Veliko čuđenje izaziva pretarani botoks i veliki broj operacija, tako da je ona poptuno promenila svog prirodni izgled i svi se zgražavaju na njen izgled kada je vide. Međutim, ono što je najviše zgrozilo javnost je dodatno to što je Donatela izjavila da na njenom telu još ima prostora za operacije.

Ali da jabuka ne pada dalje od stabla, pokazuje i njene ćerka Alegra, koja izgledom jako podsćea na majkiu. Ima 31 godinu, zavisnik je dobrog izgleda te je na sebi uradila veliki broj operacija, a retko se pojavljuje u javnosti, i ne pokazuje veliku zainteresovanost za modu. Koje je vaše mišljenje o njima?