Bilo je krajnje neočekivano saznati da će Janjuš uskoro na svijet dočekati svoje drugo dijete. Nakon dužeg razdoblja nevjerice, bivši košarkaš konačno je otkrio kakve je namjere s bosanskohercegovačkom starletom, no…

Jedno od čestih pitanja publike i gledatelja vrlo popularnog reality showa odnosi se na to gdje mu je kći koju je morao ostaviti dok je sudjelovao u “Eliti”.

Glas naroda imao je takav odjek da ni novinari poput Jovana Ilića nisu odoljeli da postavi očekivano pitanje.

Janjuš je izrazio nepokolebljivu podršku bivšoj supruzi koja se preselila u novu državu. Stajati uz nju je prirodan odgovor, jer nema alternativnih opcija. Iako nije biološki otac njezina djeteta, on je predan tome da bude uz dijete. Janjuš shvaća da nema ovlasti miješati se u bivšu suprugu pri izboru novog partnera; njegov primarni fokus je na tome da bude dobar roditelj svom djetetu. Smatra da bi njezin bivši suprug trebao staviti prioritet u svoj život i preuzeti odgovornost za odgoj djeteta.

“Boji li vas pomisao da ovom odnosu nedostaje čistoća?” – raspitivao se Joca.

Janjuš je izrazio strah i priznao da je u prošlosti imao brojne sukobe zbog prijašnje veze. Razumljivo je da se osjeća tjeskobno jer mu te misli i dalje zaokupljaju um.

Jovan je pitao postoji li strah da bi ova situacija mogla naštetiti vezi.

Janjuš je izrazio uvjerenje da djeca prvenstveno trebaju živjeti s majkama, osim ako se majka ne ocijeni nesposobnom, a Aneli sposobnom za brigu o djetetu. Također je spomenuo da je prije imao zabrinutosti, ali da ih više nema.

“Niste li znatiželjni Eminog gledišta vaše veze s Aneli?” – upita Jovan.

– Zašto je to važno?! Naše dijete bi se trebalo fokusirati na Krunu i njenu reakciju, a ne na Anelu i mene. Moja je odgovornost osigurati sve za svoju kćer. Ona je najvažnija osoba u mom životu, i to je apsolutna istina. Sve što želim je da Kruna zna da je volim više nego ikoga na svijetu – rekao je Janjuš.

Pozivam vas da pažljivije proučite dolje navedeni videozapis.

Preporučujemo