Nakon pola stoljeća, Lidija Vukičević oprostila se od svojih prepoznatljivih uvojaka i debitirala s novom zadivljujućom frizurom.

Transformacija je toliko nevjerojatna da je gotovo neprepoznatljiva. Na ovoj fotografiji pogledajte njezin nevjerojatan novi izgled.

Lidija Vukićević, glumica poznata po svojoj izrazito dugoj, crnoj, kovrčavoj kosi, ovih je dana privukla pozornost neočekivanom objavom na Instagramu.

Iznenađujućim spletom događaja, glumica je odlučila prodrmati stvari i zadiviti svoje pratitelje objavom na Instagramu koja je sve ostavila u čudu.

Naime, Lidija je odlučila izravnati kosu, a to je prva prilika u kojoj je viđena u ovom kompletu.

Svojim pisanim riječima izrazila je sposobnost da na ovaj način izvrši zadatak.

Lidija Vukićević nedavno je otkrila da je konačno pronašla kompatibilnog partnera koji je 15 godina mlađi od nje.

Prema glumičinim riječima, njezin mlađi partner unio je svježi osjećaj sreće u njezin život. Ona izražava sklonost pronalaženju nekoga tko dijeli sličnosti s njom, jer ne vjeruje u ideju da se suprotnosti privlače. Umjesto da traži nekoga tko će je smiriti, ona želi partnera koji može razumjeti i rezonirati s njezinom valnom duljinom. Osim toga, ona tvrdi da je svatko tko ju je pokušao srušiti na kraju završio na nižem položaju od nje.

Kao pojedincu koji duboko proživljava emocije, ključno mi je da ih učinkovito reguliram. Naučila sam koliko je važno ne davati se slobodno svima i shvatila sam da me neki doživljavaju kao društvenu instituciju. Ova percepcija proizlazi iz moje sposobnosti pažljivog slušanja, pokazivanja empatije i upijanja emocija poput spužve. Nažalost, to je imalo štetan utjecaj na moju dobrobit. Slijedom toga, donio sam odluku da pažljivo biram kome ću pružiti svoju podršku.

BONUS

U Federaciji BiH od danas je počela isplata mirovina, a najniži iznos iznosi Dan14, objavljeno je prije 14 sati i prije 3 minute.

Danas će, sukladno Zakonu o MIO/PIO, putem Jedinstvenog računa trezora Federacije BiH biti isplaćena mirovina za mjesec lipanj.

Prema podacima Federalnog zavoda za zaštitu na radu, iznosi mirovina za lipanj kreću se od minimalnih 573,53 KM do zajamčenog iznosa od 684,48 KM, a najviša mirovina iznosi 2.867,65 KM.

U mjesecu lipnju prosječna mirovina korisnika samostalne mirovine, kojih je ukupno 366.000, iznosi 722,69 KM.

Mirovina za lipanj bit će raspodijeljena za ukupno 448.900 korisnika, a za pokrivanje troškova potrebno je oko 290 milijuna maraka.

Bonus:

Ivana Prvulović danas je službeno preuzela dužnost ravnateljice Federalne uprave za inspekcijske poslove.

Ivana Prvulović, rođena u Sarajevu 1984. godine, završila je Treću gimnaziju i diplomirala pravo na Sveučilištu u Sarajevu 2007. godine. Uz formalno obrazovanje stekla je i opsežno znanje kroz različite stručne radionice, konferencije i programe usavršavanja. .

Tijekom svoje opsežne pravne karijere obavljala je razne uloge uključujući odvjetnicu, patentnu odvjetnicu i suradnicu specijaliziranu za zaštitu prava industrijskog vlasništva. Od 2016. godine službeno je upisana u Imenik Odvjetničke komore FBiH.

Od 2021. do 2023. godine obnašala je dužnost ministrice Ministarstva rada, socijalne politike, raseljenih osoba i izbjeglica Kantona Sarajevo, a kasnije 2023. godine imenovana je za savjetnicu ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

Prema FUZIP-u, tečno govori engleski i španjolski, uz osnovno razumijevanje njemačkog, talijanskog i turskog jezika.

Preporučujemo