Od bogataša do siromaha, sigurno ste već čuli za takve situacije koje nisu tako rijetke u drugim zemljama kada preko noći nestane čitavo bogatstvo!

Što se tiče našeg regiona takve situacije su malo rijeđe, ljudi su drugačijeg imovinskog stanja i više su okrenuti ka nekom tradicionalnom načinu života, ali u današnjem članku donosimo vam jednu zanimljivu priču na tu temu koja je čak i nas šokirala.

Naime radi se o srpskoj i makedonskoj izvođačici pop rok muzike koja je na sceni bila prisutna već više od tri decenije do sada nije izbacila više od dva albuma. Kako se prenosi, nekadašnja mega popularna zvijezda naših prostora, sada preživljava sa oko 33.000 dinara mjesečno i to od svoje penzije.

Poznato je da je sedamdesetih i osamdesetih godina važila za veoma poznatu javnu ličnost i njena zarada je bila ogromna, izgleda da se s vremenom to promijenilo i sada ona živi skromnije. Kako se otkriva, Maja stanuje u manjem domu a unazad par godina se brine i o svom unuku, Luki, kojem je nažalost otkriven i dijagnostificiran jedan oblik autizma.

Luka i Maja borave zajedno, sami, a kako Maja ističe, Luka je veoma pozitivan dječak koji samo ima nešto drugačije potrebe za razliku od svojih vršnjaka a ona je odlučila da se njemu posveti u potpunosti. Ističe i to da nije sposobna da mu pruži sve što Luka poželi niti da ispoštuje sve potrebe ali da kada mu na lagan način bez dizanja tenzija to objasni, kaže, on razumije. Ističe i to da nije razmaženo dijete i da uvijek s njim ima mjesta za kompromis iako kako otkriva na samom početku je bilo teško i bilo je čak i samopovrijeđivanja. Neke od najtežih trenutaka izdvaja one u kojima je Luka doživljavao napade a Maja nije bila sposobna da mu pomogne, tada je morala kontaktirati socijalnu službu i potražiti pomoc.

Preporučujemo