Naša legenda narodne muzike, Lepa Lukić, odlučila je da prizna šta je to na što ona troši najviše novca, kako se nosi sa dugim putovanjima, ali se ipak morala dotaći i njenih najvoljenijih kolega koje je nedavno izgubila. Ona je na samom početkku priznala kako podnosi turneje, ali i duga putovanja, a nedavno se vratila iz Kanade.

Najveće tajne Lepe Lukić: Pjevačica krije godište i pravo ime od javnosti - Express
– Bilo je prelepo, pet vikenda sam pevala, bilo je fantazija. Ne pada mi ništa teško, jer je moj organizam već navikao na tumbanje.Letela sam nekada i po 12 sati, tako da to nije ništa novo. Kanada i Srbija, razlika je oko šest sati, mnogi ljudi ne mogu posle sedam dana sebi da dođu, meni je super palo.

Lepa Lukić proslavila 82. rođendan: Kolege me zaboravile, ali fanovi nisu | Zabava | Zvijezde i tračevi
Ona je iskoristila i priliku da odgovori na mnoge spekulacije koje kruže o njoj, a to je da najviše svog novca u životu je potrošila na garderobu.

– Istina je. Kada sam počinjala da peva, bila sam željna svega jer sam potekla iz sirotinjske porodice. U to vreme nisam imala ni za čarape a kamoli za haljinu. Kada sam postala zvezda, u Beču, Minhenu, gde god da sam išla, kupovala sam i trošila sve na garderobu.

Ova pjevačica je progovorila o današnjem trendu pisanja biografija, ali i tome da li bi ikada pristala da neko piše o njenom životu.

– Za 100.000 evra bih dozvolila da pišu o meni. Bilo bi mnogo jako, imam mnogo što šta da kažem o svom životu. Sama da pišem memoare, to me ne interesuje, ali imala sam ponude da pišu o meni.Zašto Lepa Lukić nema djecu? Otkrila je da je to sve zbog ove greške!

Lepa je priznala i da li se ikada opekla na ‘laj za dvoje’, kako i glasi jedan od njenih najvećih hitova i šta jer ono što je trpela zarad ljubavi.

– Kad sam bila čaj? U ljubavi ne. Dok je lepo, lepo je, kad nije ‘hajde zdravo’. Nikada nisam volela oženjenog čoveka, nikome nisam decu rodila, nije bilo potrebe ništa da trpim.

 

Pjevačica je otkrila i čiji odlazak sa estrade ju je najviše pogodio u posljednje vrijeme.

– Mnogi su me pogodili, Marinko, Tozovac, Merima, Drljača. Svi su oni bili dobri sa mnom, zaista nema pevača na estradi sa kim ja ne razgovaram – završila je svoje izlaganje pjevačica

Preporučujemo