Suzana Mančić je 65-godišnjakinja, i nekadašnja “Loto djevojka”. Ona je pažnju medija privlačila često i zbog detalja iz svog emotivnog života. Ona važi za jednu od najljepših žena bivše Jugolavije, i nikada nije mistifikovala svoj život i nikada nije dozvolila da je zbog toga što je voljela i bila voljena stave u koš nemoralnih žena.

Suzana Mančić šokirala priznanjem o svojim mjesečnim troškovima - tportal

– O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam – počinje kroz glasan i prepoznatljiv smijeh Mančićeva.

– Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: „Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.“ Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa – iskreno je priznala Suzana.

Suzana Mančić o braku i kraju života | Lifestyle | Poznati

Ona je naglasila da je tokom svog život voljela nekoliko puta, i onda je objasnila kako je to moguće.

DIRLJIVA FOTKA: Suzana Mančić se sjetila majke - ExpressDIRLJIVA FOTKA: Suzana Mančić se sjetila majke - Express
– Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen – objasnila je Mančićeva, i dodala šta joj je bilo važno kod partnera s kojima je bila.

– Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi da te neko zaintrigira – rekla je Suzana.

Preporučujemo