Bivša prijateljica rijaliti igrača Tare Simov M. J. tvrdi da je zatražila policijsku zaštitu nakon što je dobila više od 100 prijetećih poruka od nekadašnje zadrugarke i još jedne devojke.

Ona navodno tvrdi da starleti ništa nije uradila, i da nisu imale svađu ili konflikt, već da je iz čista mira krenula da izmišllja priče o njoj i da joj šalje užasne poruke.


Zbog svega što se desilo u zadnje vrije,e odlučila je da napusti Srrbiju, i na taj način se zaštitila. Smatra da sudska zabrana prilaka neće biti dovoljna da spriječi Taru i njenu drugaricu u najmjeri da je povrijede, nakon što su joj kako ona kaže prijetie bati*ama i sm*ću.


– Tara i ja smo u početku bile u prijateljskim odnosima, poznajemo se dugo, ali za nju zaista nemam nijednu lepu reč da kažem. Njeno ponašanje mi je jako čudno i neshvatljivo. Iz čista mira se naljuti na nekoga i odjednom postane sm*tni neprijatelj sa tom osobom. Ne znam kako bih to nazvala, da li je u pitanju ženska sujeta ili nezadovoljstvo samom sobom. Što je najgore, mi nismo ni imale konflikt niti bilo kakvu svađu i onda čujem da priča raznorazne neistine o meni. Ako je ona imala problem sa mnom, mogla je sama da to reši, a ne da uključuje druge osobe – kaže na početku M. J., koja je potom objasnila kako je došlo do prijetećih poruka.

Hitno operirana: Tara Simov izvedena iz "Zadruge 3"
– Pretnje od nje i njene drugarice dobijam već neko vreme. To nisu male stvari i s tim se ne bih igrala. Njena drugarica mi je u više navrata pretila sm*ću – “naći ću te, odr*bijaću te, ostaćeš bez g*ave” i slično. Morala sam da napustim Srbiju, prijavila sam ih policiji. Posle nekoliko dana me je pozvao inspektor i rekao mi da je zvao Tarinu drugaricu na razgovor povodom pretnji koje dobijam i saznajem od njega da mu je rekla: “Mi se samo šalimo, pravimo šou”. Koja normalna osoba to izgovara i od kada se žene biju, pitam se. Kako je njoj zabranjen prilazak, a i ne sme više ni da mi piše, ponovo nastupa Tara s pretnjama. To je sve njihova uigrana taktika. Znam provereno da ju je Tara nagovorila da mi preti. Ali daću sve od sebe da se izborim s njima. Mnogi mi kažu šta će ti Tara Simov na leđima, ali ja se ne bojim nikoga. Ne znam kakav će epilog imati ova situacija, ali verujem u pravosudni sistem – završava M. J.