U današnjem članku vam donosimo jednu nevjerovatnu priču, koja je na društvenim mrežama napravila opšti haos, a evo o čemu se radi. Naime, ukoliko ste nekada pomislili da možda imate malu platu i da ste premalo plaćeni za posao koji radite, i za sve ono što pružate vašem poslodavcu, onda vjerujemo da će ova priča tek da vas dovede do nervnog sloma.

Dakle radi se o tome da se ovih dana po društvenim mrežama vrti jedan oglas, a radi se o oglasi za posao spremačice koji je mnoge razljutio i razbijesnio, Naime, radi se o tome da je vlasnica dva stana koji se nalaze na top lokaciji u samom centru Beograda objavila oglas u kojem traži ženu koja bi te stanove čistila 6 dana u sedmici, i to za platu od samo 200 eura, ali to nije sve jer najgori dio tek slijedi.

Oglas glasi ovako: “Potrebna spremačica za spremanje stana na dan. PROČITAJTE OGLAS DO KRAJA!!! Radno vreme: od 11 – 16h.Ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak, petak i subota. Plata 200 evra. Opis posla: potrebno je spremanje dva apartmana, ponekad i tri (svaki apartman ima po 20 kv). U proseku sat i po vremena treba da se spremi svaki apartman (jedan se nalazi kod Skupštine, a drugi kod Hrama). Potrebno je zameniti posteljine, obrisati prašinu, podove, kupatilo, oprati suđe…”, piše u oglasu, a onda dolazimo do najzanimljivijeg dela. Ostatak teksta pročitajte ovde.