Nakon što je prije dva dana u medijima odjeknula vijest da je u Zagrebu pronađeno tijelo ženske osobe,a mnogi su odmah posumnjali da se radi o nestaloj pobednici rijalitija ”Veliki brat00 Marijani Seifert. Naime, ona je nestala prije šest mjeseci u toku noći, a kako su na zagrebačkom Mostu mladosti pronađene njene stvari – torbica i mobilni telefona, sumnje su da je skočila i utopila se. Potraga koja je kratko trajala nije donijela nikakve rezultate, te je jasno zašto je čitava javnost posumnjala da se o tijelu koje je prije dva dana izvađeno iz Save, Marijana.

 


Već mjesecima unazad Marijanini roditelji ne spavaju, a želja im je samo da im se pronađe kćerka, da saznaju šta se desilo i ako je pre*inula, da mogu kako dolikuje da je sahrane. Njena majka Gordana Kovačević je otkrila da su i prethodne noći za njih bila stresne i da samo žele istinu.


– Ovo je bila još jedna stresna i neprospavana noć za nas. Isčekivanje je najgore. Mi samo želimo da saznamo istinu šta se dogodilo sa našim detetom. Evo, još uvek nemamo nikakvih informacija. Čekamo da zazvoni telefon i da nam jave nešto. Ivo nije davao uzrorak krvi zbog DNK analize. Rado bih podelila sa vama da se nešto zna, ali nemamo novih informacija. Previše je tuge i bola u nama – rekla je tužno Marijanina majka za domaće medije. Podjsećanja radi, njih još niko nije kotaktirao, a iza nestale podbjednice rijaliti programa Veliki brat , Maarijane su ostala dva sina, koja žive sa njenim suprugom. Neutješni otac nakon pronalaska tijela u Savi: "Zvali su me iz policije. Idu Svi sveti. Što ću s mojom Marijanom? Gdje joj odnijeti cvijeće?"

Preporučujemo