Poznati folk pjevači i bračni par Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić važe već dugi niz godina za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi. Njih dvoje su u braku skoro 30 godina, i za to vrijeme im nikada nije palo ni na pamet da se razdvoje na neko vrijeme, a o razvodu da i ne govorimo. Kao kruna njihovoga braka, nakon deset godina, dakle 1989. godine, stigao je njihov nasljednik Ivan, kojemu su i podredili svoje živote, a Aca je bio taj koji je sinu odabrao ime

Biljana je jedne prilike novinarima otkrila , kako ona i njen muž podjednako učestvuju u odgajanju svoga sina, ali i da je ona mnogo strožija od Ace i koja je sklonija kažnjavanju, naravno, ukoliko Ivan to zasluži. Par je i otkrio da je njihov sin muzikalan na njih, ali da ne razmišlja još uvijek da krene njihovim stopama. Tako je Biljana u jednom intervjuu rekla kako njen sin Ivan zna više pjesama od svoga oca Ace:

” Sin Ivan stasava u momka, nije stidljiv, ali ne voli da se sa nama pretjerano eksponira. Muzikalan je, lijepo pjeva, kao mlađi je učestvovao na nekim takmičenjima, ali ne zanima ga estrada. Sam će izabrati čime će se baviti, a sada ga najviše interesuje istorija. Raduje me što u naletu kvazi pjesama, moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Ima odlično uho, zna da procijeni ko dobro pjeva ili svira. Sluša i narodnu muziku, zna mnoge izvorne kompozicije. Vjerujte, zna više pjesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita za određenu numeru kako ide” – pohvalila je pjevačica svog nasljednika.