Na početku svakog braka, ljubav cvijeta i stra*t i pož*da su na najvišem nivou. U današnjem tekstu dotaći ćemo se teme koja je na našem podneblju još uvijek tabu i rijetko se o njoj priča i govori, jer kako kažu sramota je.

 

Kada su stupili u bračnu zajednicu anonimna Engleskinja i njen muž, suprug je imao nepreušnu želju za in*imnim odnosima. Nisu birlai ni vrijeme ni mjesto, nego gdje se nađu u tom momentu, tu bi se i prepustili stra*tima . Ona kaže da je se nekada znala zapitati da li je njen suprug zapravo postao ovisnik o in*imnim odno*ima.

Na početku braka, sve je bilo sasvim drugačije – njih dvoje bukvalno nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog, a potom se iznenada sve promijenilo.

– Međutim, sve se promijenilo prije osam godina kada je on povrijedio nogu. Tada nije mogao redovno da vježba, počeo je da jede brzu hranu i naglo se ugojio. Od tada nijednom nismo vodili ljubav. Sve što je moguće sam probala, ali uzalud. Kupovala sam se*si veš, govorila mu da ga volim i da mi je i dalje privlačan. Ali, on me je uvijek odbijao… Pokušala sam da razgovaram sa njim, ali sam naletjela na zid ćutanja. Predložila sam mu i da ode kod ljekara, ali on je odmah rekao da to ne dolazi u obzir. Jasno je da je u depresiji, ali i ja sam sve frustriranija jer on bukvalno ne želi da me dodirne. Jedini način da me pomazi je da ga uhvatim za ruke i natjeram ga da me zagrli – očajna je žena.

Oznake slike: ljubav, Količini slika: 7521 | Tag | Hippopx
– Da stvari budu još gore, otkrila sam šta krije od mene. Jedne noći sam se trgla iz sna i čula šumove u kuhinji. Kada sam ga vidjela kako sjedi za stolom sa ogromnim pakovanjem čipsa i osam krofni, nije mi bilo dobro. On ima 47 godina i rekla sam mu da neće doživjeti 50. rođendan ako nastavi ovako – iskrena je ona – očajna je žena.

 

– Došla sam u fazu da sam čak iz dnevne sobe sklonila naše stare slike. Ne mogu više da nas gledam nasmijane i zagrljene na plaži, kao da se radi o nekim drugim ljudima. Šta ja uopšte, mogu da uradim kada je on očigledno izgubio bilo kakvo interesovanje za mene. O ljubavi i da ne govorimo – zaključila je žena.