Kasi živi u Kansas Cityju sa suprugom Joeyjem i njihovo dvoje djece, kćerima Chloe, šest godina, i Tenli, dvije godine, kada ih zadesi tragična i upozoravajuća sudbina 2015. Par je 2008. godine saznao da će postati roditelji trojki, a svi su bili uzbuđeni i spremni za sretan događaj. Međutim, trudnoća nije prošla dobro, Kass je imala bolove u prsima, a na nagovor supruga otišla je u bolnicu na pregled.

 

Liječnici su tada pronašli krvne ugruške u njezinim plućima i ostavili je pod nadzorom u bolnici. Krajem siječnja sljedeće godine Cass je rodila dječaka i djevojčicu jer se osjećala vrlo neugodno. Bolje, otpušteni su kući za nekoliko dana. No, samo dva dana nakon što je otpuštena iz bolnice, Cassie je imala jake bolove u prsima te se javila liječniku koji je napravio sve potrebne pretrage kako bi se uvjerio da više nema krvnih ugrušaka u plućima, ali joj je srce radilo pod pritiskom.

Kako nije imala drugih simptoma, a bolovi su jenjali, puštena je kući, gdje je deset dana kasnije iznenada umrla. Suprug je kasnije otkrio kutiju tableta protiv zgrušavanja krvi koje je uzela po vlastitom nahođenju bez savjeta liječnika, što se pokazalo kao uzrok njezine smrti, uz postporođajne hormone i druge lijekove koje je uzimala.