U današnjem članku ćemo se dotaći tema najnovijih dešavanja koja nam dolaze iz svijeta, i koje su inače jako rijetke i nesvakidašnje. Ovakve priče uvijek mnoge ostavljaju bez teksta. Naime, kako je internet postao svakodnevnica svakog od nas, jako često imamo priliku da pročitamo neke priče i dešavanja, koje u nama probude strah i jezive su. Jednu takvu vam donosimo u nastavku ovog članka.


Naime, u jednom poljskom gradu, Novi Sonč, koji je inače u bkizini granice sa Slovačkom, dva gr0bara su upala u dječiji gr*b i hsopitalizovani su, gdje se nalaze u teškom stanju. Kako je prenio lokalni portal onet.pl, ovaj nesretni slučaj se desio u srijedu u jutarnjim satima, kada su pripremali gr0bni*u, ali su obojica iznenada izgubili svijest i pali u raku.

– Kada su podigli poklopac gr0bni*e, obojica su se iznenada onesvestili i srušili se unutra. Verovatno su se nečim otr0vali – rekao je jedan od očevidaca koji se zadesio tu u tom momentu.

Nakon određenog vremena na lice mjesta nes*eće izašli su vatrogasci, Hitna pomoć i p0licija kako bi obavili uviđaj.

Silvija je 43 godine posećivala GROB muža, a onda saznala šta se KRIJE u njemu: Sada je potpuno slomljena - Objektiv
– Kada smo stigli, jedna osoba je već bila u kolima Hitne pomoći. Druga osoba je pronađena bez svesti u zidanoj gr0bni*i. Čovek je izvučen i počela je reanimacija. Vitalne funkcije su vraćene, ali pacijent nije povratio svest i prebačen je u bolnicu – rekao je ovo Pavel Motika, koji je inače zamjenik načelnika vatrogasne službe u gradu.

Muškarci starosne dobi 62 i 37 godina su se u međuvremenu prema pisanju poljskih medija osvjestili i došli sebi. Vatrogasi su kako se piše izmjerili nizak nivo kiseonika u ovoj gr0bni*i.

Preporučujemo