I dok su prije dvadeset godina estetske korekcije prije bile izuzetak nego pravilo, danas važi potpuno obrnuto, te malo koja javna ličnost može da se pohvali činjenicom da ništa nije radila na licu ili tijelu hirurškim putem.

Upravo zbog toga je slučaj glumice Heder Moris posebno interesantan.

Heather Morris — Wikipédia
Naime, ova Amerikanka koju je i domaća publika zavoljela zbog uloge Britani Pirs u seriji “Gli”, istakla se podjednako kao glumica, pjevačica i plesačica, s obzirom na to da ovaj TV format stavlja akcenat na sve tri spomenute umjetnosti.

Nije prošlo mnogo vremena otkad se lansirala među osobe o kojima holivudski portali neprestano pišu, te je Heder ubrzo postala rado viđen gost na prestižnim žurkama i manifestacijama, a okruženost pripadnicama svjetskog džet-seta koje mogu da se pohvale bujnim oblinama uticala je na to da i ona ode pod nož.

Heather Morris fotografía editorial. Imagen de marcha - 37354242

Hederova je hirurškim putem uvećala grudi, te je sa mnogo više samopouzdanja nego prije pozirala pred fotografima, ali se problem pojavio ubrzo nakon što se vratila onome što najbolje radi – glumi i plesu. Zahtjevne koreografije koje je izvodila na setu nisu išle ruku pod ruku sa silikonskim implantima, te su se javili nesnosni bolovi.

Heder

– Silikoni su bili stvar koju sam mislila da želim kada sam bila mlađa, ali sada to nije slučaj. Nije lako biti izuzetno aktivan kada imaš takvu vrstu stranog tela u sebi, pa su me grudi veoma često bolele. Nisam mogla da se pomirim sa tim da svakodnevno trpim bolove, pa sam prelomila i donela odluku da se rešim silikona – ispričala je ova glumica svojevremeno.