Kao što je svima poznato, Lidija Vukičević je jedna od naših najpoznatijih glumica. Osim što je je jedan od najpoznatijih, ona važi i za jednu od najljepših i najatraktivnijih, iako polako gazi sedmu deceniju svog života. Ona je dokaz da dobra briga i njega, osim gena može uveliko doprinijeti boljem izgledu. Ona je svoju najveću popularnost postigla zahvaljujući nadaeko poznatoj seriji ” Bolji život” koja joj je donijela još mnogo uloga nakon nje. Ona ima 60 godina, a niko ne bi pomislio da već im toliko.

Lijepa glumica, Lidija Vukičević, ima kako su svi rekli i svi govore još ljepšu, svoju rođenu sestru sestru,a evo kako se njih dvije podržavaju. Glumica koja je prvu slavu stekla zahvaljujući TW seriji ” Bolji život “, svoju rođenu sestru Marinu je predstavila sljedećim rijelima : “Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu,hvala ti što me štitiš i činiš me jakom.

Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te.”

Lidija Vukičević
Ove rođene Krajevčanke, i Marina i Lidija mnogo podsjećaju na svoju mamu Miru, koja je inače bila profesor u jednoj srednjoj školi, a kćerke je jako strogo vaspitavala. Njih dvije su i daas njegovane i dotjerane, ali također i ponosne jedna na drugu.

“U porodici sam dobila mnogo”, objašnjava Lidija koja nije samo nasljedila dobre gene već i oformila snažnu ličnost koju gluma i popularnost nisu mogli da promjene. “Znao se red, bili smo patrijarhalna porodica, zato sam u svakom trenutku ostajala svoja”, ispričala je Lidija za domaće medije.

“Danas sam ipak najponosnija na to što su moji sinovi dobri ljudi, ali ništa nije slučajno. Moj uticaj je bio ogroman, ali trude se i drugi roditelji, pa dete ode stranputicom. Zajedničkom saradnjom sa decom sam uspela da sačuvaju dušu i srce.

Sa sestrom Marinom je ostala veoma bliska, kako i sama kaže. Ona nije otvorila svoj Instagram za javnost, ali se po povremenim Lidijinim slikama vidi da je promjenila boju kose. Kao crvenokosa, još je privlačnija od Lidije, kažu mnogi.

Preporučujemo