Pjevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda Krstinja Matanović Todorović, domaćoj javnosti je poznata kao slatka djevojka, koja se pojavila sa viškom kilograma na bini i zapjevala svojim perfektnim glasom, kojim je kupila srca mnogobrojne publike. Mnogi su je zbog njene transformacije uporedili sa svjetski poznatom pjevačicom Adel, budući da je u toku takmičenja svoju liniju dovela do savršenstva.

KRSTINJA TODOROVIĆ ŽIVI SVOJ SAN: Izgledaš kao million dolara - Express
– Najteže mi je padala borba sa sobom. Odjednom jedete dva, tri zalogaja, a što bi se narodski reklo, oči su vam gladne. Dosta vremena mi je trebalo da se izborim sa sobom i da se naviknem na taj režim. Dosta puta sam se pitala: “Šta mi je ovo trebalo?”, ali sada, kad vidim rezultat, ponosim se sobom – kaže pjevačica koja je izgubila 80 kilograma.

Pevačica Krstinja Todorović nikad iskrenije o sebi! | Toxic TV
Ona je svojevremeno imala 145 kilograma, pa su je mediji jedne prilike pitali da li je više novca davala za garderobu tada ili sada kada je nakon svoje transformacije uspjela da skine nevjerovatnih 90 kilograma.

– Pa definitivno sam više novca trošila tada, jer je postojala jednja radnja u kojoj sam se oblačila i moja šnajderka koja je 300% sebe uvek davala da i ja “takva” pratim modu. Sada je druga priča, puno mi je lakše kada je garderoba u pitanju – govori Krstinja, te otkriva koliko novca sada troši i da li sebi dozvoljava da pazari u skupim brendiranim radnjama:

Krstinja Todorović progovorila o emotivnom životu, pa otkrila sve detalje - Alo.rs
– Iskreno kada je garderoba u pitanju ne patim od skupih marki, obično to bude ono što je pristupačnije, uglavnom su te radnje u tržnim centrima. Jedino, moram da priznam, torbe obožavam i za njih zaista ne žalim, ali kako bih sad sve odjednom, tek sam počela da kupujem malo skuplju garderobu, ali opet kažem, ne patim od toga da budem obučena u brendirano od glave do pete, samo volim da mi to lepo stoji i da se osećam prijatno, samim tim će moja energija biti bolja – istakla je Krstinja za domaće medije.

Preporučujemo