Za danas vam donosimo jednu neverovatnu priču, koja je mnoge šokirala i ostavila bez komentara i teksta. Od samog trenutka kada su društvene mreže postale popularne kod nas i svuda po svetu, svaki dan imamo priliku da svedočimo raznim dešavanjima iz ljudskih života, koji se više niko ne ustrčava da ispriča javno, a pola njih želi da čuje savet od drugih. Naime, kada je počeo rat u Ukrajini u februaru mesecu, Meljničenko je postao zabrinut da će biti određen pod režimom sankcija Evropske unije Rusiji.

Naime, u pitanju je ruski biznismen koji je odlučio da svoje bogastvo i vlasništvo nad dve svetske kompanije prebaci na svoju suprugu, a sve kako bi evropska unija ne bi sankcionisala sredstva. Melničenko, koji je svoje bogastvo stekao godinama nakon pada Sovetskog saveza 1991 godine, odrekao se svojih dela u proizvođači uglja SUEK AO i grupi đubriva EuroChem Group AH 8. marta na dan svog 50. rođendana ostavivši supruzi koja je srpskog porekla, Aleksandri Meljničenko, stvarno vlasništvo nad kompanijama.

Anonimni izvor je istekao da je ona 2006 godina bila druga po redu iza svoga muža na listi stvarnih vlasnika te dve kompnaije, što bi svakako značilo da će ona da nasledi vlasništvo ukoliko njen muž umre. Tako je to pokrenulo laanac promena u evidenciji poverenja koji bi se desio da je on preminuo, a njegova surpgua postala je stvarni vlasnik i time se celo bogastvo sada vodi samo na nju, pratički se zakonski obogatila preko noći. Koje je vaše mišljenje o ovom postupku zakona? Pišite nam vaša mišljenje komentar ispod ovog članka.