Sa dolaskom bebe na svet jedno od najvažnijih stvari jeste njeno ime. Tako roditelji posebnu pažnju poklanjaju izboru imena, kako bi njihova deca dobila najlepše ime. Tako su danas moderna kratka i neobična imena koja imaju i neobična značenja, pa vam mi u nastavku donosimo najčešća imena koja se daju deci u Srbiji, a kako kažu to su najgora imena.

Na jednom poznatom forumu za mamen koji se zove “Mumsnet” nedavno se povela žustra debata o tome koja su najgora imena za decu, prenosi Mirror. Tako vam donosimo konačnu listu najomraženijih dečijih imena na krjau je imala 10 imena, a sačinjena je na osnovu najčešće ponavljanih predloga. Također, objašnjeno je i zašto bi trebalo izbegavati ova imena. Neka do navedenih imena popularna su i u Srbiji kao što je to mia, Luna i Lana iako je lista internacionalna.

Mia: “U vojnim krugovima to je akronim za nestale u akciji”, napisala je jedna majka na forumu, zatim Kameron: “Jedno od imena koje bi u zemljama engleskog govornog područja moglo biti i prezime.”, Klaudija: “Na latinskom znači jadan.”, Aleksa: “Amazon je iskoristio ovo ime za digitalnog pomoćnika.”, Lana: “Anagram nečeg prostog.”, Fani: “Iz očiglednih razloga”, pišu majke, Flora – tera jednu mamu da “misli na bakterije”, Luna: “Zvuči više kao ime kućnog ljubimca.”

Grejem: “Zvuči kao naziv šunke.”, Mercedes: “Poveznica s markom automobila” to je izdvojeno 10 imena koja su na toj listi. Koje je vaše mišljenje o ovim imenima? Da li se vaše dete zove nekim od ovih imena? Pišite nam u komentar ispod teksta.

Preporučujemo