Svi dobro znaju da je Svetla Ceca Ražnatović bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, sa kojim je dobila dvoje djece, sina Veljka u kćerku Anastasiju. Ona je krajem osamdesetih godina postala jedna od najpopularnijih i najtraženijih pjevačica na našim prostorima.


Ipak, prvi momak Svetlane Ražnatović za koga je javnost znala ipak nije bio Željko. Radilo se o fudbaleru Vladanu Lukiću. Naime, ljubav između njih dvoje se rodila davne 1989. godine, kada je on u to vrijeme bio poznati igrač Crvene zvezde i reprezentativac, a ona pjevačica koja je karijeru gradila u Beogradu. Spominjalo se čak i to da su se Svetlana i Vladan vjerili i da spremaju svadbu, ali je ipak o njihovog rastanka došlo 1990. godine, kada je Vladan otišao u vojsku.

Ceca Ražnatović otkrila je razlog zbog kojeg je njezinoj kćerki Anastasiji pozlilo tijekom nastupa

Prema tadašnjem pisanju medija, Ceca je baš njemu posvetila i njenu dobro poznatu pjesmu “Pustite me da ga vidim”. Njih dvoje su se upoznali kada je on imao 18, a ona samo 15 godina. Bila je to njena prva velika ljubav. Vladan Lukić je za vrijeme bomba*ovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da igra fudba, gledajući kako njegov narod pati, pa se tako odlučio vratiti u Srbiju. Nakon toga, godinu dana je igrao u Grčkoj, a svoju karijeru odlučio je da završi sa samo 30 godina. Vladan Lukić rođen je u Sopotu. Dete je Crvene zvezde. Mnogi kažu – „nestašno“. Bio je veliki talenat i, po mišljenju mnogih, nije ostvario karijeru kakvu je igračkim kvalitetima zasluživao. Poslije Crvene zvezde je od 1993. godine, nosio dresove: Atletika iz Madrida, Vojvodine, OFK Beograda, Marbelje, Siona, Meca i Panilijakosa.

Vladan Lukić