U nastavku današnjeg članka donosimo jednu jako zanimljivu temu, koja je povezana sa pronalaženjem izgubljenih stvari, a verujemo da se većini vas ponekad desilo da izgubite, novčanik, novac, klljučeve, ili neku drugu vrednu stvar. Tako u 90 posto situacija, te stvari nikada više ne možete da nađete, a novac se jako retko može da vrati, jer onaj ko ga nađe, samo se ušuti, uzme i krene dalje. Ono što je nagore od svega je to da se uzme novčanik, pokupi novac, a dokumenti koji su u novčaniku se bace, a to napravi jako veliku štetu čoveku kojem je to nestalo.

Tako vam mi danas u nastavku donosimo jednu jako zanimljivu priču, a i plemenitu, koja nam dolazi iz Čačka, gde je mali Andrija Pavlović, koji je učenik sedmog razreda osvnovne škole Filip Filipović, igrajući se košarke na školskom igralištu, pored koša pronašao nečiji novčanik. Kada ga ej otvrio unutra je našao novac i dokumenta, a onda je trčao koliko ga nose noge, da vrati novčanik nekome od mladića koji su igrali basket pre njih.

“Sa drugarima sam se igrao na poligonu, a kad smo krenuli kući pored koša video sam novčanik. Podigao sam ga i video da u njemu stoje i novac i dokumenta, prepao sam se kao nikada u životu. Uzeo sam ličnu kartu i prepoznao da izgubljeni novčanik pripada čoveku koji je sa društvom igrao košarku, a koji je pre nekoliko minuta otišao sa poligona, znao sam da ga mogu stići ako požurim. Potrčao sam koliko me noge nose da bih ga stigao i vratio novčanik” rekao je RINU Andrija.

Taj mladić je stigao, a ovaj drugi nije bio ni svestan da je zaboravio novčanik, a njega i druga je počastio sa sladoledom!?