Prije četiri godine javnost je bila šokirana saznanjem da se razvode pjevačica Ana Kokić i njen suprug vaterpolista Nikola Rađen jer su njih dvoje važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni u Srbiji.

Ana i Nikola su bili u braku deset godina a kao kruna njihove ljubavi rodile su se i dvije djevojčice Nina i Tea a kada su odlučili da im se putevi razilaze i da više neće živjeti zajedno oni su izdali zajedničko saopštenje za javnost i medije u kojem su rekli da su se odlučili na sporazumni razvod i da su zajedno došli do ove odluke. Zamolili su novinare da imaju razumijevanja za cijelu situaciju posebno zbog njihovih kćerki a naglasili su da će ostati u dobrim odnosima i zajedničkim snagama brinuti o djeci i vaspitavati ih.

Interesantno je da je par papire za razvod potpisao tačno na Božić a ono što su rekli u saopštenju se pokazalo tačnim jer se moglo vidjeti da su ostali u prijateljskim odnosima i da zajedno donose sve odluke kada su u pitanju njihove nasljednice. Rađen o svojoj bivšoj supruzi i dan danas ima samo riječi hvale pa je taklo u jednoj emisiji rekao kako je ona majka, žena carica i sve što je psotigla u životu postigla je sama bez ičije pomoći.

Ana je koliko je poznato još uvijek sama dok je Nikola ponovo našao ljubav pored pjevačice Milice Ristić sa kojom je nedavno uplovio u brak i koja je u drugom stanju. Ana je upoznala Milicu i za nju ima smao riječi hvale kada je u pitanju njen odnos prema Aninim kćerkama što nju jedino i interesuje.

Preporučujemo