Poznatog folk pjevača koji je pre*inuo u 5. godini svog života, Džej Ramadanovski od posljedica moždanog udara je zadesila tra*edija kada mu je pre*inula njegova Dubravka, koja je prije više od 20 godina glumila u njegovom spotu “Gde ću sad, moja ružo”. Ova lijepa crnka s kosim očima, mnoge je ostavila bez teksta,a pre*inula je kada je imala samo 44 godine. Kada je ovaj pjevačč saznao za njenu sm*t, to ga je jako potreslo i nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je izgubio djevojku u koju je navodno bio zaljubljen godinama unazad.

LEPOTICA IZ SPOTA BILA JE DŽEJEVA NAJVEĆA LJUBAV! | Magazin | Zvijezde i tračevi

– Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejevom srcu je imala posebno mesto – rekao je tada izvor.

– Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva – rekao je izvor.

Dubravka je bila najveća Džejova ljubav
Upravo iz tog razloga, Dubravka je imala posebno mjesto u njegovom srcu, i ostali su veliki prijatelji, ali unazad nekoliko godina oni su izgubili svaki kontakt.

– Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema – ispričao je proslavljeni folker tada.

Preporučujemo